Dags att deklarera!

Nu är vi mitt uppe i deklareringstider. Har du ännu inte fått din deklaration i brevlådan senast den 13 april kan du börja bli orolig. När du väl får den, kan du – oavsett en fet skatteåterbäring, eller ett trist inbetalningskort – deklarera via telefon, internet, SMS, papper (hej 1995) och numera även via din smartphone. Android och iPhone har särskilda appar, medan andra smartphones får använda sig av www.skatteverket.se/mobil.

För den enkla formen av deklaration, där du bara godkänner allt som är ifyllt sedan innan, funkar appen kalas och du identifierar dig med säkerhetskoderna som följer med deklarationen. Vill du däremot göra ändringar får du lov att surfa in via din dator och logga in med e-legitimation. Ett plus är att appen visar eventuella förändringar som gjorts efter att din pappersdeklaration tryckts.

Skatteverket för iPhone är gratis.


Comments are closed.

Håll dig uppdaterad genom att följa DiniPhone.se på Twitter eller prenumerera på RSS-flödet.

RSS Producerad av WordPress-webbyrån Wimell Webb