Converge – En riktigt schysst laddningsstation för dina iPrylar

Hos ThinkGeek hittar vi Converge: en snygg och praktiskt laddningsstation för iPhone, iPad och andra enheter som laddar med USB-kabel. Tack vare att det inte är några särskilda ”fack” för prylarna som ska laddas, kan man sätta dit lite vad som helst. En kamera t.ex.

  • Ladda upp till fyra prylar via USB
  • Kablarna göms undan
  • Inkl. extern strömkälla (110-240v)

Tyvärr finns det ingen USB-ingång, så det går inte att synka några enheter via den här – ett tydligt minus! I övrigt väntar vi bara på att någon svensk butik ska ta in den. Orkar du inte vänta på det kan du beställa den direkt från ThinkGeek för $39.99. Räkna dock med att frakten till Sverige går på nästan lika mycket till.

Via iMore


One Response to Converge – En riktigt schysst laddningsstation för dina iPrylar

Håll dig uppdaterad genom att följa DiniPhone.se på Twitter eller prenumerera på RSS-flödet.

RSS Producerad av WordPress-webbyrån Wimell Webb