Sugen på ett App-Store-presentkort värt 10000 dollar?

Antalet nerladdade appar i App Store börjar närma sig smått osannolika 50 000 000 000, alltså femtio miljarder! Lyckas du vara den som prickar in nerladdning nummer 50 miljarder kan du vinna ett presentkort på App Store värt $10 000. Det täcker nog nästan alla olika Angry Birds-varianter.

Skulle du inte lyckas pricka in exakt rätt, kan du som laddar ner någon av de efterföljande 50 apparna vinna ett presentkort värt $500. Inte fy skam det heller! Ytterligare en möjlighet är att anmäla sig till tävlingen utan att köpa någon app. Använd sökfunktionen här i inlägget för att hitta appen som kanske kan bli nummer 50 miljarder!

Comments are closed.

Håll dig uppdaterad genom att följa DiniPhone.se på Twitter eller prenumerera på RSS-flödet.

RSS Producerad av WordPress-webbyrån Wimell Webb