iPhone 5 leder smartphonetoppen

Telia har presenterat smartphonetoppen som bygger på försäljningen hos Telia under april månad. Det visar inte definitivt hur försäljningen ser ut totalt sett i Sverige, men ger ändå en indikation på läget. På första plats hittar vi Apples iPhone 5, kvar där sedan månaden innan. På plats 5 och 6 finns iPhone 4S respektive iPhone 4, som uppenbarligen fortfarande säljer stabilt. I övrigt är det Android-tätt och med Sony och Samsung som enda övriga tillverkare. Den kompletta listan visas nedan, med siffran inom parentes som visare föregående månads placering.

  1. Apple iPhone 5 (1)
  2. Samsung Galaxy S llI 4G4G (2)
  3. Samsung Galaxy Y (5)
  4. Samsung Galaxy Pocket (3)
  5. Apple iPhone 4S (6)
  6. Apple iPhone 4 (4)
  7. Sony Xperia Go (10)
  8. Sony Xperia Z4G (8)
  9. Sony Xperia V4G (9)
  10. Samsung Galaxy S44G (Ny)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Håll dig uppdaterad genom att följa DiniPhone.se på Twitter eller prenumerera på RSS-flödet.

RSS Producerad av WordPress-webbyrån Wimell Webb