iPhone 5 leder smartphonetoppen

Telia har presenterat smartphonetoppen som bygger på försäljningen hos Telia under april månad. Det visar inte definitivt hur försäljningen ser ut totalt sett i Sverige, men ger ändå en indikation på läget. På första plats hittar vi Apples iPhone 5, kvar där sedan månaden innan. På plats 5 och 6 finns iPhone 4S respektive iPhone 4, som uppenbarligen fortfarande säljer stabilt. I övrigt är det Android-tätt och med Sony och Samsung som enda övriga tillverkare. Den kompletta listan visas nedan, med siffran inom parentes som visare föregående månads placering.

  1. Apple iPhone 5 (1)
  2. Samsung Galaxy S llI 4G4G (2)
  3. Samsung Galaxy Y (5)
  4. Samsung Galaxy Pocket (3)
  5. Apple iPhone 4S (6)
  6. Apple iPhone 4 (4)
  7. Sony Xperia Go (10)
  8. Sony Xperia Z4G (8)
  9. Sony Xperia V4G (9)
  10. Samsung Galaxy S44G (Ny)

Comments are closed.

Håll dig uppdaterad genom att följa DiniPhone.se på Twitter eller prenumerera på RSS-flödet.

RSS Producerad av WordPress-webbyrån Wimell Webb