Thinglist – en att göra-lista för det du vill göra

Elepath har släppt en ny, riktigt läcker app för att komma ihåg alla de där sakerna du vill göra, se, testa, äta o.s.v. Det är inte helt ovanligt att man får tips om en bok man absolut borde läsa, eller en film man verkligen måste se. Ofta vill man kanske verkligen det också, men så glöms det bort eller så försvinner i en snabb, slarvig anteckning någonstans du inte minns var. Där kommer Thinglist in i bilden. Välj en kategori för vad det är du vill komma ihåg, och fyll i en namn eller titel. Om du vill kan du också fylla i ytterligare beskrivning, som en adress eller vem som tipsade dig. Därefter kan du i lugn och ro få en överblick över alla de där sakerna du verkligen vill göra eller testa. Så glöm nu inte bort att testa Thinglist!

 

App Details:


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Håll dig uppdaterad genom att följa DiniPhone.se på Twitter eller prenumerera på RSS-flödet.

RSS Producerad av WordPress-webbyrån Wimell Webb